PITAJTE NAS

Besplatnim stručnim savjetima rado ćemo odgovoriti na Vaša pitanja vezana uz zdravlje, pravilnu primjenu lijekova, kozmetičkih pripravaka, pripravaka za bebe i djecu, bezreceptnih lijekova i svih ostalih proizvoda koje možete nabaviti u našim ljekarnama.

Štovani posjetitelji naših web stranica. [18.07.2014.]
(Tim ljekarnika Ljekarni Skupnjak)
Zadovoljstvo nam je u okviru naših web stranica predstaviti Vam sekciju pitanja i odgovora u kojoj će naš stručni tim ljekarnika rado odgovarati na sva Vaša pitanja, te Vas također savjetovati besplatnim stručnim savjetima vezanim uz zdravlje, pravilnu primjenu lijekova, kozmetičkih pripravaka, pripravaka za bebe i djecu, bezreceptnih lijekova i svih ostalih proizvoda koje možete nabaviti u našim ljekarnama. Vaša pitanja možete nam slati putem kontakt obrasca u sekciji "pitajte nas".

Postavite nam pitanje...

(molimo popunite slijedeća polja)
  • *
  • IZJAVA O PRIVATNOSTI I ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA

    Popunjavanjem upitnika i slanjem Vašeg pitanja pristajete na objavu pitanja, imena navedenog uz pitanje te našeg odgovora na našim web stranicama. Podaci koje ovdje upisujete (ime, e-mail adresa i Vaše pitanje) biti će zabilježeni u našem sustavu. Izjavljujemo da navedeni podaci koji se smatraju osobnim neće biti prosljeđivani trećim stranama, te da će se ti podaci koristiti isključivo u svrhu objavljivanja pitanja i odgovora na pitanje u okviru naših web stranica. U skladu s Općom uredbom o zaštit podataka u navedenu svrhu tražimo Vašu privolu da navedene podatke smijemo pohraniti u naš sustav i koristiti se istima na način opisan ranije u ovoj izjavi. Privolu za korištenje navedenih podataka možete povući u bilo kojem trenutku kao i tražiti njihovo brisanje iz našeg sustava kontaktirajući nas putem e-maila, telefonski ili osobno u bilo kojoj našoj ljekarni.

    Razumijem sadržaj ove izjave o privatnosti i zaštiti osobnih podataka te dajem privolu da se traženi podaci pohrane u sustavu Ljekarni Skupnjak i koriste u svrhu objavljivanja pitanja i odgovora